Alla inlägg den 18 mars 2011

Av Ellenor - 18 mars 2011 15:34

Har ju vart så himla fint väder nu i några dagar men vad är det som händer? Jo det börjar komma äcklel snöblandat ner från himlen... Nu är jag less på snön å blaskigt väder.. Nu vill jag fan i mig ha sommar sol och värme....

Ska se om jag får komma och titta på lägenheten på Måndag efter jobbet. Känns som om jag bara ha ett alternativ egentligen.. Å det är att bosätta mig där. För då har Kasper väldigt nära till sin pappa och jag kan jobba lite extra som gör att jag får in pengar. Pengar som jag behöver så himla väl. Pengar som jag inte kan få om jag bor här hemma för då kan jag inte alltid jobba..

Så för mig finns det liksom bara ett alternativ och det är att flytta :(

Å sen så vill inte jag eller Kaspers pappa att han ska behöva gå på två olika dagisa. Jag menar om drygt 6 månader så måste jag ju ändå ha flyttat pga av dagis så då kan jag ju lika gräna flytta nu och jobba lite mer.

 

Igår for Kasper till sin pappa. Jag hade väntat mig att det skulle bli jobbigt men kändes väldigt konstigt.. Tur att jag är uppbokad på en massa nattjobb nu i så slipper jag känna mig rastlös och ensam.

Längtar tills på Söndag då jag får träffa mammas lilla kille igen. Gud vad jag saknar han!!

Har tagit upp kontakten med M igen :) Och må ju säga att mitt i allt jävla kaos så känns det bra. M får mig liksom att le å vara glad och se ljuset i allt det svarta! Börjar bli van att höra Ms röst och bara småprata om precis allt mellan himel och jord.

Börjar typ känna mig levande igen!

 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


En blogg om allt som händer i mitt liv.
Så mycket av denna blogg kommer att handla om mig, mitt liv just nu och min son Kasper.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards