Alla inlägg den 12 januari 2012

Av Ellenor - 12 januari 2012 21:51

Kasper börjar att bli bättre, iallafall för stunden. Så jag hoppas verkligen att han kan vara på dagis till veckan, så man kan få det sista uppgifterna klar någon gång innan den absolut sista kursen ska börja.

Har vart inneboende hos mamma sen i Söndags och kommer inte att sova hemma först på Söndag. Men det är ju nära och bra till praktikplatsen iallafall, och ärligt talat så tycker inte jag att det spelar någon roll vart vi sover eftersom Kasper iallafall inte har varit frisk nog att gå på dagis denna vecka. och även fina Patrik får ju lite närmare till sitt jobb.

Idag har det varit finväder, men har börjat att blåsa rätt rejeält nu. Men hann iallafall göra en halvlångpromenad med både Ture & Kasper runt "lillaKullsta".

Hoppas föresten att Linda kommer över någon dag i veckan och har lite peppsnack med mig, känns som om allt har halkat efter sen vi for ner till Sthlm. Känns även som man har gått upp en massa i vikt under tiden vi var i Sthlm. Men det är bara att ta nya tag! Och man får ju unna sig lite även om denna gång varade typ över en vecka!!!

Längtar tills jag får min lön sen December så vi kan åka ner till Svall och köpa en ny säng till Kasper, och även "tavellister" till Miliams & Kaspers tåg dem fick av mamma i julklapp, vi hade tänkt att sätta upp dem på deras vägg i deras rum.

Miliam kommer inte i helgen, han har åkt på magsjuka så nu kommer det dröja 2 veckor drygt innan vi åker in och Grattar Liam sen han fyllde 1 år, men känns helt onödigt att åka in 12 mil enkel resa bara för att lämna ett paket, så det tar vi sen när Miliam kommer nästa gång. 

Ska föresten försöka komma ihåg att ringa min tandläkare imorgon och avboka min tandläkartid tills vidare, känns inte att man har dem pengarna just nu vilket är synd eftersom det börjar bli mer och mer ont när jag tuggar. Men jag överlever ett tag till!!

Dem säger ju att det som inte dödar en det gör en bara allt starkare.......


Ovido - Quiz & Flashcards