Alla inlägg den 23 april 2012

Av Ellenor - 23 april 2012 14:59

Idag lever jag på alvedon & apelsinjuice & vatten med en massa honung i... Denna dumma förskylningen har verkligen fått ett bra tag om mig, känner mig totalt orkeslös, trött och jävligt ont i halsen. Men den lär väl ge med sig. Känns som om det inte kan bli så himla mycket mer sämre än vad det är just nu, för just nu har kag totalt ont i varje kroppsdel som sitter på min kropp. Men tills på onsdag ska jag vara frisk då ska jag iväg på natt 1 av 2 på mitt andra jobb. Och sen sista april och första maj ska jag jobba natt på jobb nr 1....... Så då ska jag baske mig vara frisk!!!!!! Om inte annat så skiter jag i att kroppen värker och knaprar alvedon och ser glad ut.....

Kasper har precis kommit hem ifrån dagis och springer runt med dagisväskan, Kul att se att han verkar trivas på dagis så han vill dit igen.

Idag får Kasper & älskling äta  fiskbullar till middag, jag känns då inte vilja ha nån mat alls...

Spelade bingolotto igår, men vi vann inget. Men var mysigt att titta på Bingolotto även fast man inte spelar jämt, men någon gång kan det vara kul..

Tog och beställde en massa kort igår, fick ett sånt där 50 gratisbilder och det tackar man inte nej till. Ibland är det bra att vara medlem på fujidirekt, för såna erbjudanden brukar komma rätt så ofta :) 

Ovido - Quiz & Flashcards