Alla inlägg den 20 mars 2012

Av Ellenor - 20 mars 2012 10:18

Jag bryr mig vist OM vad som händer här hemma på orten. Jag vet vad jag tycker, VISSA grejjor är bra som kommunen har på deras förslag, men långt ifrån allt... Jag har varit på ETT möte, mötet i Bispgården, och ärligt jag tycker det är skrämmande hur olika personer har en argsint attityd mot dem som sitter i kommunhuset men även mot dem som tycker att detta är ett bra förslag. Jag tänkte så här när jag var på det där mötet, Vad "duktig" hon är som vågar ställa sig framför alla och prata fast hon i stort sett vart påhoppad ifrån första stunden. Skulle ni själva vilja stå där framme och tala om vad som helst och bli påhoppad av i stort sett alla som var där????

Idag ska det alltså fattas, BESLUTET....

Om jag var trött innan på allt som skrivs i tidningarna, facebook om just detta, ja då lär man nog bli ännu tröttare efter idag...........

Hur som helst så hoppas jag att det kommer bli det som är det bästa för orten. Och jag hoppas verkligen att det inte blir olika läger mellan dessa orter som man redan nu har märkt att det börjar att bli.

Ska det gå så långt att man inte tex vågar åka och handla på det andra stället för att man är rädd att bli påhoppad om att du bor inte här????? Det äår iallafall den känslan jag har nu efter att man läser allt som skrivs.... Men jag personligen skulle tycka det var riktigt skrämmande om det nu blir ännu tydligare olika "läger" mellan dessa orter.. Hur kommer det då bli om det är tex fel att handla på den andra orten? 


Hitatde ett kort ifrån inskolningen på dagis

 


Kasper hjälper till och diskar. Mammas duktiga pojke

 

Ovido - Quiz & Flashcards